قال الإمام الصادق (ع) :
(ولاتسمنوا تسمُّن الخنازیر للذبح)
از چاق شدن همانند خوکهایی که برای ذبح نگهداری می شوند ، بپرهیزید.
چگـــــــــونه قدرت وسرعت مشت هایمان را در مبارزه و تمرین افزایــش دهیم ؟
نحوه صحیح اجرای حرکت اسکات ( بشین ، پاشو )
تصاویر استادکریمی به همراه هنرجویان باشگاه دراولین گردهمایی کمیته دفاع شخصی وقوةالرمی استان کرما�
توضیحی درباره عکس حسین عینی فرد با اقای شیرازی
توهین جدید شاهین نجفی ( لعنت الله علیه ) به حضرت ابوالفضل ، علمدار کربلا + عکس
تصاویر از نیروهای یگان ویژه – نوپو
اطلاعیه مهم - امکانات و شهریه باشگاه / بروز شد در تاریخ 5/3/93
باشگاه به مکان خود باز میگردد... از 17 خرداد 94 در باشگاه معراج
قال الإمام الصادق (ع) :
(ولاتسمنوا تسمُّن الخنازیر للذبح)
از چاق شدن همانند خوکهایی که برای ذبح نگهداری می شوند ، بپرهیزید.
علی غلامرضاپور در گفت و گو با خبرنگار “خانه خشتی“، با بیان اینکه حرکت نمادین و خودجوش مبارزه با قلیان روز دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه با حضور مردم رفسنجان برگزار می شود، گفت: این حرکت با هدف بازنمایی آثار سوء مصرف قلیان و اجتماعی کردن مبارزه با این پدیده صورت می گیرد.
مشاور فرماندار در امور جوانان با بیان اینکه برنامه ریزی برای توزیع اقلام تبلیغاتی و فضاسازی محل زنجیره انسانی انجام گرفته است، افزود: برپایی این حلقه انسانی بخشی از اثرات سوء قلیان را منعکس می کند.
وی در ادامه از هماهنگی با نهادها و سازمان های مردم نهاد در مدیریت و نظم زمان برگزاری این حرکت خودجوش خبر داد و تصریح کرد: هماهنگی های لازم برای ایجاد نظم توسط راهنمایی و رانندگی و نیروی انتظامی انجام شده است.
غلامرضاپور با تأکید بر اینکه رویکرد دولت در پدیده های اجتماعی ایجابی می باشد، گفت: این حرکت خودجوش به همین منظور و با هدف فرهنگسازی در اجرای سایر برنامه های شهرستان برگزار می شود.
مشاور فرماندار در امور جوانان هم چنین از ایجاد کمپین مبارزه با قلیان با همکاری پایگاه اطلاع رسانی “خانه خشتی“، خبر داد و افزود: این کمپین با حمایت رسانه ها، مجمع مشاوران جوان و تشکل ها ایجاد می شود.
طراح : شیوا موزیک مترجم : قالب گراف