قال الإمام الصادق (ع) :
(ولاتسمنوا تسمُّن الخنازیر للذبح)
از چاق شدن همانند خوکهایی که برای ذبح نگهداری می شوند ، بپرهیزید.
چگـــــــــونه قدرت وسرعت مشت هایمان را در مبارزه و تمرین افزایــش دهیم ؟
نحوه صحیح اجرای حرکت اسکات ( بشین ، پاشو )
تصاویر استادکریمی به همراه هنرجویان باشگاه دراولین گردهمایی کمیته دفاع شخصی وقوةالرمی استان کرما�
توضیحی درباره عکس حسین عینی فرد با اقای شیرازی
توهین جدید شاهین نجفی ( لعنت الله علیه ) به حضرت ابوالفضل ، علمدار کربلا + عکس
تصاویر از نیروهای یگان ویژه – نوپو
اطلاعیه مهم - امکانات و شهریه باشگاه / بروز شد در تاریخ 5/3/93
باشگاه به مکان خود باز میگردد... از 17 خرداد 94 در باشگاه معراج
قال الإمام الصادق (ع) :
(ولاتسمنوا تسمُّن الخنازیر للذبح)
از چاق شدن همانند خوکهایی که برای ذبح نگهداری می شوند ، بپرهیزید.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: گروهی که فکر می کنند قلیان به آنان آرامش می دهد و اظطراب را از بین می برد ؛ با این تفکر خود را گول می زنند.
دکتر طهماسبی در گفت و گو با خبرنگار “خانه خشتی”، در خصوص رواج پدیده شوم قلیان در جامعه اظهار کرد: هر چیز که برای بدن انسان ضرر داشته باشد طبق فتوای مراجع حرام محسوب می شود و طبق دستور پزشکان و متخصصین قلیان چندین برابر سیگار ضررش بیشتر است.
وی با اشاره به ضرر سیگار و قلیان برای بانوان و فرزندان، افزود: والدین دقت کنند که پول خود را در چه راهی صرف می کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران یادآور شد: اگر امان زمان (عج) ظهور کند این افراد حاضرند در برابر ایشان قلیان بکشند؟!
وی یکی از راه های جلوگیری از قلیان را فرهنگ سازی در جامعه عنوان کرد و گفت: صدا و سیما، رسانه، روزنامه ها و … ضررهای آن را برای مردم بازگو کنند تا آنان بیشتر آشنا شوند.
طهماسبی به مثالی اشاره کرد و گفت: در میان دو ظرف آب و سم عقل حکم می کند که کدام بهتر است و گروهی فکر می کنند قلیان به آنان آرامش می دهد و اظطراب را از بین می برد همه این ها دروغ است و با این تفکر خود را گول می زنند.
طراح : شیوا موزیک مترجم : قالب گراف